Het grootste raadsel van de hedendaagse gevoelige vrouw

HOE KRIJG IK VAN MIJN MAN (EEN MAN) WAT IK NODIG HEB?

Je wilt verbinding met hem. Je wilt je gedragen voelen. Je wilt zijn aanwezigheid ervaren in het dagelijks leven. Je wilt van hem op aan kunnen. En je verlangt dat hij naar je emoties vraagt in plaats van er bij wegloopt. Je denkt; “hoe gaaf zou het zijn als er gezamenlijke doelen en dromen zijn”. Je verlangt naar een eerlijke en authentieke man. Stevig met twee benen op de grond en een rechte rug.

HOE VORM IK MIJN MAN OM IN EEN AUTHENTIEKE MAN (OF HOE ZORG IK DAT IK HEM TEGEN KOM)?

Ja, je leest het goed. De vraag die hier staat is; hoe vorm ik mijn man om in een authentieke man of hoe kom ik hem tegen?

Jij, mag zelf het heft in handen nemen. Want je bent een krachtige creator.

Dus hoe voorzie ik mezelf in de behoefte aan een authentieke man waarmee ik samen een eenheid vorm?

JE KRIJGT DIE MAN ALS JE ER VAN UIT GAAT DAT JE HEM KRIJGT.

Maar je hebt hem nog niet. Ja, je hebt wel een man, maar hij staat niet zo stevig met zijn benen in het emotionele en het spirituele veld terwijl dat zo belangrijk voor je is. Of je hebt geen man meer of nooit gehad.

Je weet dat je hém persoonlijk niets kan afdwingen, hij is een mens en heeft vrije wil. Hij kan het niet waar maken voor je. En jij kan jouw situatie wel even accepteren zoals die is maar niet al te lang.

HOE ZET JIJ EEN STAP NAAR HET DOEL ZONDER LETTERLIJK AAN ZIJN HOOFD TE ZEUREN?

Zonder dingen van hem te vragen die hij niet kan. Die hij niet eens begrijpt. Je wilt ook niet losgaan op hem om iets voor elkaar te krijgen, want je hebt wel veel respect voor hem en hij is wel je man of partner.

Het grote raadsel waar de hooggevoelige bewuste hedendaagse vrouw voor staat nadat ze heeft geaccepteerd dat ze het verdient:

HOE CREER IK EEN MAN DIE ECHT IN ALLE OPZICHTEN GOED VOOR ME IS?

DIT RAADSEL KENT EEN OPLOSSING EN DIE IS; “NATURAL LAW”

Je schept de ideale man in jezelf niet buiten je.

Oftewel de natuurlijke wetten. Wat je nodig hebt is kennis van de natuurlijke wetten die altijd gelden net als zwaartekracht. De natuurlijke wetten creëren altijd samen met jou je werkelijkheid. Als je ze kent, creëren de natuurlijke wetten bewust samen met jou de werkelijkheid die jij wenst.

DEZE WETTEN HELPEN JOU:

Wil je weten welk principe van de natuurlijke wetten jou op dit moment kan helpen om jouw werkelijkheid al een ietsje pietsje anders te maken? Stuur jouw verhaal, jouw werkelijkheid of vraag naar loes@fluisterhuis of via een persoonlijke berichtje. Ik zal er afgestemd op antwoorden