Je probeert iets uit de relatie te krijgen maar dat lukt niet

Of jij en je partner proberen beiden iets uit de relatie te krijgen wat niet kan of lukt.    
Ik begeleid samen met Frank een stel en gisteren tijdens een gezamenlijke skype werd het zo zichtbaar hoe wat zij beiden in hun leven hebben ervaren hun gedrag en communicatie en dus de realiteit bepaald.

Heel veel van ons hebben thuis niet gekregen wat we nodig hadden als gevoelig kind.
Onze ouders wilden wel, maar konden het niet geven. We hebben daardoor conclusies over het leven getrokken die een grote invloed hebben op de werkelijkheid die we nu voor onszelf creëren en dus ook op de liefdesrelatie.

Ik weet hier zelf alles van.
Ik ben geboren als een zeer gevoelig meisje. Alles wat er gezegd en gedaan werd kwam bij me binnen. Maar ook wat er niet gezegd en gedaan werd maar onzichtbaar bleef kwam bij me binnen. Wat betekent dat ik emoties van anderen als de mijne kon voelen. Niet uitgesproken woorden die in de lucht hingen voelde als zware energie boven me. Ik heb me heel vaak tot op het bot geraakt gevoel en afgewezen gevoeld. Ik ervoer bijna letterlijk messen door mijn hart. Ik mag er niet zijn, ik mag niet gehoord worden en niemand begrijpt me werden overtuigingen in mijn hoofd.

Ik wilde gezien worden! Ik wilde gehoord worden! Ik wilde begrepen worden! Ik wilde gedragen worden!
Deze verlangens verankerde zich. Ze gingen mijn gedrag en mijn communicatie bepalen.Lange tijd was het vervullen van mijn verlangens de basis van onze liefdesrelatie. Maar die verlangens werden nooit echt vervuld. Misschien wel een beetje, maar niet op een manier die me echt gelukkig maakte en vrij maakte. Dat kon ik helemaal niet.

Wat er wel was of iedere keer terug kwam was onrust, gedoe en ongelukkige negatieve gevoelens.
Nu snap ik dat, omdat ik het principe van oorzaak en gevolg van de natuurlijke wetten ken. Ik ben daardoor in staat geweest al het oude los te laten en te helen, zodat ik gelukkig ben en heel veel te geven heb en dus ook heel veel ontvang.

Je kunt alleen iets uit de relatie krijgen wat je er ook in stopt. 
Je mag in de relatie precies hetgene gaan geven wat je ook graag wilt ontvangen. Dat maakt dat als je alleen aan jullie relatie werkt dit net zo goed en krachtig kan zijn als dat je het met zn tweeën doet.

Laat mij je helpen!
Wil je het ook fijner hebben met jezelf en samen (je) partner? Wil je gelukkig zijn en je vrij voelen? Wil je iets moois van je leven maken? Maar lukt dat nog niet of niet helemaal? Blijft jouw creatieproces ergens steken? Laat mij je helpen. Ik weet zeker dat je veel aan me hebt. Stuur mij jouw verhaal toe. Dan bellen we even en maken we daarna een afspraak. Mail me loes@fluisterhuis.nl