Persoonlijke coaching voor empatische vrouwen

Liefde en Creatiekracht!

Het zit in jou!

Alles wat je vandaag aan belemmeringen loslaat

Schept morgen een nieuwe werkelijkheid

Laat jezelf niet langer alleen staan. Als jij in balans bent kan je partner naast je gaan staan en kun je samen gaan creëren wat fijn voelt.

 • Ik help je om precies te ontdekken waarom jouw leven overweldigend, rommelig en een sleur voelt. Als je weet waarom en waar patronen ontstaan zijn kun je ze oplossen.
 • Er zijn heel veel tips op het internet te vinden om succesvoller te worden, maar hier heb je meer aan. Deze begeleiding gaat specifiek over jou en is afgestemd op jou. Ieder mens is namelijk anders en ieder mens is uniek.
 • Je ontvangt “oude kennis”, wijsheid van de indianen over het in balans brengen van; denken, doen, voelen en zijn. De vier componenten waaruit alles in het leven is opgebouwd.
 • Dit is een kans om heel specifiek te weten wat jij kan doen om bij te dragen aan meer plezier, enthousiasme en waarde te ervaren in wat je doet.
 • Dit is de eenvoudigste manier om een hele fijne positieve bijdrage te leveren aan rust creëren, in werk, gezin en je liefdesrelatie. Door zelf in balans te zijn kan je man en je gezin ook in balans komen.
 • Ik ga met jou ontdekken, wat er in je familiegeschiedenis heeft plaatsgevonden en welk effect dit nu nog heeft op jouw leven. Wanneer je je bewust bent van de oorzaak van je patronen kun je ze veranderen.
 • Het gevoel dat je moet dragen, een kar moet trekken of er alleen voor staat gaat plaatsmaken voor stevig met twee benen op de grond staan en de zekerheid dat er genoeg voor je is. Je kunt alles wat je nodig hebt leren ontvangen. Ook hulp.

Ik heb zelf heel vaak ondervonden hoe ik mijn eigen welbevinden en daarmee die van mijn relatie saboteer. Het was mijn zelftwijfel, mijn gedachten die zeiden; “ik ben niet ok” , mijn overtuiging dat het leven mij wat verschuldigd was en nog meer. Hoe meer gedoe en onrust ik in mezelf ging loslaten, hoe mooier, rustiger en leuker de werkelijkheid werd waarin ik leefde en dat proces is leuk, het maakt me enthousiast over het leven en ik ontdek daarmee mijn persoonlijke kracht.

Jij kunt altijd op mij rekenen. Ik luister graag naar jouw verhalen, jouw ervaringen, omstandigheden, gedachten, gevoelens en geef er een nieuwe kijk op.

5 sessies via telefoon of skype

voor €197,- excl. 21% btw

Zet jezelf in de rol van creator. Jij kan leren van je omstandigheden en je omstandigheden veranderen. 

Laat je man naast je staan om er een heel mooi kloppend leven van te maken. 

 • Uitvinden; we gaan uitvinden hoe jij in elkaar zit en wat jouw belangrijkste moeilijkheid/ thema is in creatieprocessen en hoe deze verband houdt met familiethema’s.
 • Kiezen; ik help je een doel te kiezen.  
 • Verdiepen; in communicatie en acties mag de intentie liggen die klopt met je doel. Ik help je die intenties herkennen en kiezen.

 • Verbinden; we gaan jouw persoonlijke doelen verbinden met die van je partner en andere relaties om jezelf als uitgangspunt te leren nemen en daarin toch ook ruimte voor de ander te scheppen.
 • Creëren; We gaan een manier van leven creëren waarin je met de stroom mee zwemt en niet meer tegen de stroom in. Je mag gaan zien dat de weg van de minste weerstand enorm veel oplevert in je liefdesrelatie en daarmee ook in gezin, carrière, relaties, gezin en huis.

Deze begeleiding is een experience die je voor de rest van je leven als positieve herinnering bij zal blijven

 • We beginnen direct nadat je me viahebt laten weten dat je dit wilt doen.

  Het is bijzondere manier van coachen via telefoon of skype die je heel veel geeft omdat 1) de frequentie hoog is, soms meerdere keren in de week en 2) je alles wat er in het moment speelt direct kan delen.

Je kunt je leven volledig omgooien door te erkennen wat er binnen in je leeft.

Door ervaringen, emoties en gedachten te onderzoeken en te helen.

Helen is loslaten doordat er bewustzijn op is gekomen, emoties zijn geuit en er van geleerd is.

Jij mag stevig in je eigen centrum gaan staan en daarmee verandert je relatie. Je stapt ieder in zijn of haar eigen centrum de wereld in.

Voel jij hierbij een ja? Of heb je vragen? Neem contact met op via loes@fluisterhuis.nl

“Wat Loes zo uniek maakt is dat ze een echte teacher is. En iedere keer zowel de wijze vrouw in haar als het onschuldige kind in haar inzet in haar begeleiding. Met als enige doel jouw volle potentieel te laten stromen!” Nadine