Maak samen je dromen waar in 6 stappen

Hoe zorg je dat je partner ook actief bezig gaat met 

het creëren van zijn en jullie droom?

Maak je dromen waar in 6 stappen

 

Hoe meer energie er achter staat als je iets wilt creëren hoe beter het is. Dus hoe zorg je nou dat de energie van je partner ook echt achter jouw dromen en verlangens staan zoals een lopend bedrijf, een fijne woonplek of een bloeiend gezin met kinderen die zich gezien voelen. En hoe zorg je dat het van jullie tweeën wordt en dat ook hij zijn dromen en verlangens waar gaat maken?

 

Stap 1:

Kies je intenties in alles wat je zegt en doet. En zorg dat deze intenties altijd gevend van aard zijn, want wanneer je geeft ontvang je ook terug.  Benoem ieder moment de lichtpunten en geef je partner het  vertrouwen dat het kan. Het vertrouwen dat jullie werkelijk een droomleven kunnen scheppen.

 

Vergroot hetgeen wat je wilt zien. Dat wat je blij maakt mag meer en meer en meer worden. Het negatieve mag er ook zijn maar heeft een andere uitlaatklep nodig. Je hoeft het niet meer op je hem te projecteren. Zorg dat je je niet meer afreageert op hem. Ook niet stilletjes in gedachten, want dat beïnvloed je intentie.

 

Behandel hem en moedig hem aan met het beste van jezelf op een manier zoals je zelf ook behandelt en aangemoedigd wil worden. Om dat richting hem te doen heb je er veel aan om door mij zelf aangemoedigd te worden en met zuivere intenties te worden gesteund. Jij ontvangt van mij zodat jij het weer aan hem kunt doorgeven.

 


 

Stap 2:

Haal je eigen bagage uit het verleden helemaal uit de relatie. Neem verantwoordelijkheid voor emoties uit je jeugd (of nog van verder terug in het verleden) die nog niet geuit zijn en negatieve denkbeelden die nog in jezelf bestaan.

 

De negatieve denkbeelden hebben niets met het hier en nu te maken en niets met jou en je partner te maken. En toch is dit geheel aan pijn en gedoe er in jou en dus moet het erkent worden en opgelost worden. Dit geheel aan pijn noem ik ook wel pijnlichaam.

 

De nare en moeilijke gedachten over jezelf; ik kan het niet, ik kan niets, ik mag er niet zijn, ik ben niet goed zoals ik ben enzovoorts, hoef je niet weg te drukken of te overstemmen met “positieve” gedachten. Maar je hoeft er in je relatie en in je creatieproces naar je kinderen, familie en je (potentiele) klanten te niet meer van uit te handelen.

 

Zoek een manier om deze illusies die in je systeem zijn gekomen liefdevol los te laten met alle rust en ruimte die het verdient. Hier zijn vele technieken voor te vinden en ik beoefen er een paar zeer goed zoals systemisch werken, in transreizen naar voorgaande ervaringen terugreizen om te helen, coachen en sjamanistische technieken.


 

Stap 3:

Zet een duidelijke stip aan de muur. Hoe wil jij dan samenwerken. Hoe wil jij samenleven? Hoe ziet jullie gezamenlijke leven met jullie kinderen er uit. Maak een plaatje.

 

Het gaat gaandeweg wel veranderen, maar je hebt toch een plaatje nodig ook al laat je het later weer los. Dus laat in je op komen wat je bedrijf is, zie voor hoe jullie werken, huishouden en leuke dingen doen combineren. Dagdroom wat hij zegt, doet en aan heeft.

 

Voel hoe moeiteloos alles in jullie leven in elkaar over gaat. En bekrachtig dit plaatje door bij mij te komen pijlbreken. Je zet dan de punt van een pijl tegen het zachtste plekje van je lichaam, je keel en de andere kant zet je tegen de muur waar je ook een tekening tegenaan hebt geplakt waar die droom op staat en je stapje naar voren om symbolisch alles te doorbreken wat maakt dat deze ideale situatie nog niet jouw huidige situatie is.


 

Stap 4

Zet elke dag een stap. Dus zorg iedere dag dat je gedachten emoties en acties op een rij staan en zet daarmee een stap. Elke dag moet je iets doen om daar te komen. Dat kan iets praktisch zijn zoals scrum@home in je gezin implementeren zodat er minder gedoe over het reilen en zeilen bestaat, dat kan zijn heel diepgaande helende sessie doen om oude illusies los te laten, dat kan zijn je man aanmoedigen in appjes die je hem gedurende de dag stuurt en dat kan zijn je ideale klant die eigenlijk precies is zoals jij helder krijgen. Bij iedere stap begeleid ik je en draag ik de juiste methode, technieken en keuzes aan.


 

Stap 5

Krijg heel veel inzicht in jezelf en hoe jij creëert en dus ook hoe jij jezelf saboteert. Wat zijn jouw grote obstakels in het leven om te overwinnen. Het creatieproces kent voor ieder mens dezelfde stappen maar ieder mens heeft wel andere blokkades die het saboteren. En eigenlijk zijn de blokkades die je in de relatie met je kinderen, je familie, je partner en je (potentiele) klanten ervaart niet anders. Ze zijn dezelfde omdat je overal waar je komt hetzelfde grootste levensthema (we noemen dit ook wel karma) meeneemt. Ik geef je dit inzicht op jezelf via de medicijnwielnumerologie.


 

Stap 6

Je hebt kennis nodig! Weet hoe de universele of de natuurlijke wetten van creatie werken. Er zijn wetten die niet gemaakt zijn door de mens. Ze zijn onzichtbaar. Je kunt ze vergelijken met de zwaartekracht. Deze wetten zijn van cruciaal belang als het gaat over jouw werkelijkheid.

 

Je schept namelijk altijd met deze wetten en als je dit bewust doet komt er een mooi fijn leven tevoorschijn. Als je je niet bewust bent komt er gedoe en onrust op je pad waarvan je zegt, maar hier heb ik niet om gevraagd. Dit wil ik niet.

 

De natuurlijke wetten leren je:

  • Wanneer je mee mag bewegen met dat wat er is, go with the flow,

 

  • In al het mannelijke ook vrouwelijke elementen waar te nemen en andersom,

 

  • Dat alles trilling, energie en vibratie is en dat dat gegeven het mogelijk maakt om met je vrije wil energie te beïnvloeden en te veranderen.

 

  • Dat ieder thema wat op aarde te vinden is twee uitersten kent en dat je nooit één van die beiden uitersten hoeft te kiezen maar in het midden mag gaan zitten van beide kanten of zelf het hele thema mag loslaten om dat je er niets meer mee hoeft.

 

  • Dat het principe van oorzaak en gevolg altijd werkt. Dus dat je in het hier en nu verstandig je intenties mag gaan kiezen en dat alles wat je in het hier en nu ervaart ook een oorzaak kent die verder weg in het verleden ligt. Dus dat de vraag; wat heeft me tot hier gebracht altijd een goede is om te stellen.
  • Ieder creatieproces begint met een gedachte en/of een idee. Dus om jouw ultieme werkelijkheid te scheppen moet je je heel bewust zijn van je gedachten.

 

  • Alle schoonheid van alles wat er is op aarde komt voort uit bekommernis. Je moet geven om diegene die je wilt helpen. Je moet geven om datgene wat je tot stand wilt brengen en je hebt commitment nodig om het leven mooier te maken puur om het feit dat je het jezelf en heel veel anderen gunt dat het je lukt. Je moet er voor jezelf en de grote groep mensen op wie dit een positieve invloed heeft in geloven. Jullie als groep zijn het waard dat het jou lukt.

 

  • Alles wat je buiten jezelf ervaart en wat je raakt is een spiegel van wat er binnen in je zit. Dus als je mooie mensen op je pad hebt, die mooie dingen doen en veel betekenen voor anderen en een leven voor zichzelf hebben gebouwd wat goed is, dan spiegelen ze die potentie in jou zelf. Jij kan ook deze spiegel zijn voor anderen, zowel voor je partner, vrienden, familie als (potentiele) klanten.

 

  • Ieder mens is vrij en iedere vorm van onderdrukking en manipulatie komt voort uit angst. Angst zaait chaos en onrust. Alleen wanneer je als mens je eigen uniekheid en grootsheid voelt kun je de vrijheid die je hebt echt voelen en als uitgangspunt voor al je gedachten, emoties en handelingen nemen.

 

Jij kunt de toekomst die je hebt gezien voor jezelf samen je partner echt waar maken. Ik help je graag een eindje op weg. Dit doe ik door je in 100 dagen “De Masterschap in Co Creatie” te leren. De tijd dat je als vrouw het gevoel hebt dat je in je eentje de kar moet trekken is echt voorbij. Man en vrouw kunnen elkaar aanvullen en elkaar versterken. Ook jij en jouw partner kunnen dat. Jij kunt de eerste stappen zetten en zorgen dat hij uiteindelijk ook al zijn talenten, energie en enthousiasme gaat richten op jullie gezamenlijke droom van gelukkig worden en gelukkig blijven in vrijheid.