Wat jij je partner kan geven

En uiteraard daarmee ook jezelf! 

Midden in de nacht toen ik draaiend in bed weer even zoekend was naar antwoorden op de vele vragen die ik heb, werd mijn man Frank wakker. Hij vertelde me vanuit het niets iets moois:

“Heel veel van wat we geloven en denken over onszelf, zijn maar gedachtespinsels illusies. En meestal zijn die illusies negatief. We denken heel veel slechter over onszelf dan nodig is. We zijn in werkelijkheid namelijk allemaal heel mooie mensen. Om van die illusies af te komen en te geloven dat we hele mooie mensen zijn, moeten we andere mensen herinneren dat ze hele mooie mensen zijn. Als je namelijk alleen gericht bent op het doorbreken van je eigen illusie dan ontstaat er ellende.”

Je BENT niet wat je DENKT dat je bent!

Het voelde niet nieuw, maar alsof ik het in dit donkere moment echt tot in al mijn cellen en mijn hele wezen tot me doordrong. Ik had het besef nog niet eerder zo diep tot me door voelen dringen.

De ellende waar hij het over had, voelt als de ellende waardoor ik wakker werd.
Ik kan op momenten zo overweldigd worden door een gevoel van ellende en gevaar. Meestal is dat als ik het gevoel heb dat ik niet voldoe, iets niet kan, iets te bewijzen heb, mezelf volslagen belachelijk maak en nadenk over de enorme hoeveelheid ingebeelde fouten en zogenaamd verkeerde keuzes die ik in het verleden begaan heb. Hoe meer ik me op die gedachten richt hoe groter het groeit in me. Dan ervaar ik dualiteit: Angst, zwaarte en negativiteit.

En zijn boodschap dat ik anderen mag herinneren, klopt.

Ja, ik herken het proces, ik herinner anderen dat ze mooi zijn. Ik doe het vaak en precies op dat moment voel ik mezelf als mooi en ervaar ik zelf ook schoonheid met allerlei fijne gevoelens daarbij.

Elkaar aan schoonheid herinneren kan op vele miljoenen manieren.

Frank herinnerde mij vannacht aan mijn schoonheid.

Ik wil jou graag herinner aan jouw schoonheid:

Je bent een echt een prachtig mens. Je bent zoveel meer dan je kan bevatten. Eigenlijk ben jij miljoenen kleine lichtjes bij elkaar. Lichtjes die samenkomen in jou. Ik gun je echt dat je alle gedachten, overtuigingen, emoties en herinneringen die voor ellende zorgen loslaat. Je verdient het om ze los te laten. Je bent in werkelijkheid alleen maar licht, bewustzijn…..liefde.
En ik hoop dat jij anderen o.a. je partner kan herinneren hoe mooi hij is. 

Misschien heeft hij gedachten als; “ik doe het niet goed, ik kan het niet, ik hou het niet vol, ik weet het niet”, die voor veel ellende in hem zorgen.

Ik kan me voorstellen dat jij het hem met heel je hart gunt dat hij dit loslaat. Misschien heb je van die momenten zoals ik in mijn vorige inspiratiemail schreef dat de healer vrouw fel in je ten strijde trekt tegen dit geloofssysteem in je man.

Het is duidelijk dat er heel veel manieren zijn om de ander er aan te herinneren. Het hoeft niet altijd in woorden. Vertrouw erop dat er in ieder moment iets moois en precies kloppends kan ontstaan.

In een liefdesrelatie kun je elkaar in elk moment herinneren aan hoe mooi je bent als mens op aarde.

Ik zou het geweldig vinden als ik jou een periode helemaal afgestemd op jou, coachend mag herinneren aan hoe mooi jij bent. Zodat het van jou weer verder gaat naar je man, eventueel kids en naar meer mensen. Voel je een yes? Stuur een mailtje aan mij met wat er in je leeft. Ik maak graag kennis met je.