Maak van je partner je co – creator!

Natuurlijk kunnen jij en je partner, samen voor jullie dromen gaan. 

 

Mannen en vrouwen horen het beste in elkaar omhoog te halen!
Ze horen elkaar te versterken!Samen is The Sky The Limit.
Jij kan dat ook ervaren met hem naast je.
Het is voor iedereen mogelijk.

Hier één tip om daar nu mee te starten.

Haal je eigen bagage helemaal uit de relatie. Neem verantwoordelijkheid voor emoties uit je jeugd (of nog van verder terug in het verleden) die nog niet geuit zijn en negatieve denkbeelden die nog in jezelf bestaan. De negatieve denkbeelden hebben niets met het hier en nu te maken en niets met jou en je partner te maken. En toch is dit geheel aan pijn en gedoe er in jou en dus moet het erkent worden en opgelost worden.

Dit geheel aan pijn noem ik ook wel pijnlichaam. De nare en moeilijke gedachten over jezelf; ik kan het niet, ik mag er niet zijn, ik ben niet goed zoals ik ben … enzovoorts, hoef je niet weg te drukken of te overstemmen met “positieve” gedachten. Maar je hoeft er in je relatie en in je creatieproces naar je partner (en ook naar je kinderen, familie, familie en (potentiële) klanten) niet meer vanuit te handelen. Dus als hij even niet naar je luistert, dan is het niet je vader van vroeger die zich achter zijn krant voor de buitenwereld verschuilt.

Zoek een manier om deze illusies die in je systeem zijn gekomen liefdevol los te laten met alle rust en ruimte die het verdient. Hier zijn vele technieken voor te vinden en ik beoefen er een paar zeer goed. Zoals systemisch werken, in transreizen naar voorgaande ervaringen terugreizen om te helen, coachen en sjamanistische technieken. Vanochtend kozen er drie vrouwen om op deze manier met mij aan het werk te gaan en een geweldige toekomst met hun man te creëren.

Ik nodig jou ook van harte uit. Mail me nu als je een kosteloos skype gesprek met me wilt hebben deze week.
Warme Groet Loes Ruesink

PS Als je denkt dat je je pijnlichaam al uit de relatie hebt gehaald, doe het dan nog een beetje meer voor het meest magische en fijne resultaat. Je zult zien dat je partner naast je stapt en hij opeens begint te praten over dezelfde droombeelden die jij in je hoofd hebt.