Ik ben meer dan 12 jaar werkzaam als coach en werk met gesprekstechnieken tussen innerlijke delen waaronder innerlijk kind werk, sjamanistische technieken (energiewerk), familieopstellingen, emotioneel lichaamswerk, (kinder)fluisteren, medicijnwielnumerologie en transreizen.

Mijn kennis stop ik naast in de 1 op1 begeleiding ook in door mij ingesproken audio – opnames en door mij gemaakte trainingen die vrouwen verder brengen in het manifesteren van een fijn leven.

Ik ben 15 jaar samen met Frank en al die jaren heb ik voor ons samen en onze vier kinderen (Lens 13jr, Katie 10jr, Didi 9jr en Moos 6jr) een verlangen naar meer innerlijke welzijn, ervaringen van geluk en vrijheid gehad.

Ik kon Frank daar, in de periode dat de kinderen heel klein waren, maar gedeeltelijk in mee krijgen waardoor ik het gevoel had: Alleen te staan in mijn andere visie van leven. Ik ging niet akkoord met een onderdrukt gevoel in het voldoen aan verantwoordelijkheden. Ik begon nog gerichter te werken aan mezelf. Daarmee ontstond er iedere keer weer meer glans in onze relatie en dat maakt dat we authentiek kunnen leven samen en steeds steviger als co – creatoren naast elkaar staan. Ook deed ik steeds meer energie op door ouderschap in plaats van dat er aan verloor.

Ik weet zeker dat alle mannen en vrouwen elkaar op deze manier kunnen versterken en ik help vrouwen dit magische verlangen naar een man die naast je staat en aan je zij mee doorstapt om dingen mogelijk te maken, te vervullen. Vrouwen kunnen het moederschap als ondersteunend aan wie zij zijn gaan ervaren zodat ze steeds meer worden wie ze werkelijk zijn.